Despre

 

 

          S.C. BETTY-COM S.R.L este unul dintre cei mai importanţi producători de produse de panificaţie, patiserie şi cofetărie pe plan local. Societatea a fost înfiinţată în anul 1992 şi este o societate cu capital integral privat.

          A început cu o activitate axată pe comerţ şi alimentaţie publică având în prezent un număr de 3 unităţi. În decursul anilor imediat următori, datorită unor ample strategii de marketing şi a unui plan de management bine structurat, societatea noastră s-a dezvoltat într-un ritm alert, astfel că începând cu anul 2002 s-au pus bazele unui nou domeniu de activitate, şi-anume panificaţie. La scurt timp, respectiv în anul 2004, am încheiat diverse parteneriate cu primele şi cele mai importante supermarket-uri din Galaţi.

          În anul 2012, fiind în căutarea unor noi oportunităţi de dezvoltare şi consolidare a poziţiei pe piaţa locală, S.C. BETTY-COM S.R.L face un pas important, demarând un proiect european prin care s-a dorit modernizarea şi extinderea activităţii, creşterea productivităţii şi nu în ultimul rând, creşterea competitivităţii în ceea ce priveşte raportul calitate – preţ al produselor comercializate. Astfel s-au dezvoltat două noi activităţi, şi-anume patiserie şi cofetărie. Acestea au contribuit la ascensiunea societăţii noastre pe plan local, mărindu-ne în acest fel portofoliul de clienţi prin calitatea şi gustul desăvârşit al noilor produse.

          Tot în anul 2012, cu ajutorul propriilor resurse, a luat fiinţă un service auto care oferă clienţilor săi servicii de înaltă calitate (verificare, întreţinere şi reparare, diagnoză, etc) şi nu în ultimul rând deserveşte la întreţinerea propriului parc auto.